Uw Administratie Specialist
Uw last onze passie
Uw administratie
Uw loonadministratie
Uw belastingaangiften
Uw managementinformatie
Starters ondersteuning
Uw loonadministratie
Heeft u personeel in dienst of bent u in dienst van uw eigen B.V. dan bent u verplicht een loonadministratie bij te houden die aan allerlei regelgevingen moet voldoen en welke u minimaal 7 jaar dient te bewaren. Uw loonadministratie vormt namelijk de basis voor de berekeningen van uw aangifte loonheffingen. Het bijhouden van uw loonadministratie kan o.a. zijn het verzorgen van een periodieke loonstrook, jaaropgaaf, salarisjournaalpost, in & uit dienst melden van personeel bij de belastingdienst en het doen van uw verplichte periodieke aangifte loonheffingen. Aangezien niemand te veel belasting wil betalen is het voor u wel van belang dat u maximaal gebruik maakt van de fiscale voordelen en dat er een juiste aangifte wordt gedaan om problemen met de belastingdienst achteraf te voorkomen. Uw administratie specialist neemt deze werkzaamheden u graag uit handen.

Het uitbesteden van uw loonadministratie zoals hierboven omschreven, wordt door Uw administratie specialist verzorgd tegen een "vooraf overeen te komen prijs" per loonstrook per loonperiode.


Wanneer u na het lezen van deze dienst geinteresseerd bent in het maken van een "informele" afspraak voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte, klik dan voor de bedrijfsgegevens
hier. Als u een e-mail wilt sturen klik dan hier. Uw administratie specialist neemt daarna contact met u op. 


  

HomeWelkomDienstenAlgemene voorwaardenActualiteitenLinksContactHulpSitemap