Uw Administratie Specialist
Uw last onze passie
Uw administratie
Uw loonadministratie
Uw belastingaangiften
Uw managementinformatie
Starters ondersteuning
Uw belastingaangiften
Bent u, nadat u zich heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, door de belastingdienst aangemerkt als ondernemer dan krijgt u afhankelijk van uw organisatie te maken met diverse belastingen. Uw administratie specialist is als belastingconsulent ingeschreven bij de belastingdienst en is geheel met de eisen van deze tijd en van de Belastingdienst in staat de aangiften middels gebruik van professionele software elektronisch te verzenden via een direct (beveiligde!) lijn. De hieronder vermelde belastingaangiften kunnen door Uw administratie specialist verzorgd worden.

- Aangifte Omzetbelasting
- Aangifte Loonbelasting
- Aangifte Inkomstenbelasting    
- Aangifte Vennootschapbelasting
- Voorlopige Teruggaaf

Wanneer u de diensten "Uw administratie" en/of "Uw loonadministratie" afneemt bij Uw administratie specialist dan zijn er geen extra kosten verbonden aan het verzorgen van de voor u van toepassing zijnde belastingaangiften.


Wanneer u na het lezen van deze dienst geinteresseerd bent in het maken van een "informele" afspraak voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte, klik dan voor de bedrijfsgegevens hier. Als u een e-mail wilt sturen klik dan hier. Uw administratie specialist neemt daarna contact met u op. 


 


 

HomeWelkomDienstenAlgemene voorwaardenActualiteitenLinksContactHulpSitemap