Uw Administratie Specialist
Uw last onze passie
Uw administratie
Uw loonadministratie
Uw belastingaangiften
Uw managementinformatie
Starters ondersteuning
Uw administratie
Als ondernemer bent u verplicht een administratie bij te houden die aan allerlei regelgevingen moet voldoen en welke u minimaal 7 jaar dient te bewaren. Uw administratie vormt namelijk de basis voor o.a. de berekeningen van uw btw aangifte. Het bijhouden van uw administratie kan o.a. zijn het boeken van uw in- & verkoopfacturen, kasboek en bankafschriften. Uw administratie specialist neemt deze werkzaamheden u graag uit handen en verzorgt deze dienst inclusief het doen van uw verplichte periodieke btw aangifte.

Tevens dient uw administratie als basis voor de berekening van uw resultaat per boekjaar waarover u bij winst nog belasting dient te betalen. De rechtsvorm van uw bedrijf bepaalt of dit gedaan moet worden met een aangifte vennootschapsbelasting of via een aangifte inkomstenbelasting. Aangezien niemand te veel belasting wil betalen is het voor u wel van belang dat u maximaal gebruik maakt van de fiscale voordelen die er te behalen zijn. Uw administratie specialist neemt deze werkzaamheden u graag uit handen om de voor u te betalen winstbelasting zo laag mogelijk te houden.     

Het uitbesteden van uw administratie zoals hierboven omschreven, wordt door Uw administratie specialist verzorgd tegen een "vooraf overeen te komen prijs".   


Wanneer u na het lezen van deze dienst geinteresseerd bent in het maken van een "informele" afspraak voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte, klik dan voor de bedrijfsgegevens
hier. Als u een e-mail wilt sturen klik dan hier. Uw administratie specialist neemt daarna contact met u op. 

 


 

HomeWelkomDienstenAlgemene voorwaardenActualiteitenLinksContactHulpSitemap