Uw Administratie Specialist
Uw last onze passie
Uw administratie
Uw loonadministratie
Uw belastingaangiften
Uw managementinformatie
Starters ondersteuning
Starters ondersteuning
Veel mensen denken er wel eens aan om een eigen bedrijf op te zetten waar ze een passie voor hebben. Maar voor jezelf beginnen is een moeilijke stap, waar veel bij komt kijken. Slechts weinigen nemen dan ook daadwerkelijk deze stap. Uw administratie specialist helpt u met gedegen advies en goede begeleiding. Het begin van het ondernemerschap gaat gepaard met veel onzekerheden en vragen zoals: "Hoeveel geld heb ik nodig en hoe kom ik daar aan" of "wat gebeurt er als ik arbeidsongeschikt word" of " wat zijn de verschillen tussen een B.V. en een eenmanszaak en wat zijn de voor- en nadelen daarvan". Dan is het goed om een adviseur bij de hand te hebben die deze vragen voor u kan beantwoorden.

Het begeleiden van startende ondernemers kan onder meer bestaan uit:
- beoordelen van het ondernemersplan
- begeleiding van kredietaanvragen
- regelen van alle noodzakelijke formulieren
- beoordeling van verzekeringen ed.
- ondersteuning bij het opzetten van uw eigen administratie

Deze dienst zal worden verzorgd tegen een "vooraf overeen te komen prijs" en zal veelal bij een beperkte bedrijfsomvang en bij afname van de dienst "Uw administratie" niet in rekening gebracht worden.  

Wanneer u na het lezen van deze dienst geinteresseerd bent in het maken van een "informele" afspraak voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte, klik dan voor de bedrijfsgegevens hier. Als u een e-mail wilt sturen klik dan hier. Uw administratie specialist neemt daarna contact met u op. 


 


HomeWelkomDienstenAlgemene voorwaardenActualiteitenLinksContactHulpSitemap